0
0

انجام صفر تا صد پروژه های اتوماسیون صنعتی

انجام پروژه های اتوماسیون صنعتی

یکی از پایه های اساسی پیاده سازی پروژه های اتوماسیون صنعتی در یک کارخانه ، پیاده سازی مانیتورینگ استاندارد و یکپارچه می باشد. در پیاده سازی SCADA ، به غیر از دانش مهارتی لازم ، تجربه و سلیقه نیز بسیار دخیل می باشد. یک مانیتورینگ صنعتی استاندارد می تواند کاربر را عکس العمل صحیح و سریع نسبت به وقایعی که در فرآیند اتفاق می افتد یاری رساند.

هر ماشین یا دستگاه به عنوان جزئی از یک فرآیند صنعتی ، وظیفه ای را بر دوش دارد. عملکرد صحیح آن ماشین می تواند سرعت و کیفیت تولید را بالا ببرد. بنابراین هر ماشین به طور مجزا نیاز به اتوماسیون دارد. کاهش حجم تابلوی کنترل یک ماشین یا دستگاه ، استفاده از تجهیزاتی که در شرایط محیطی آلوده و پر مخاطره بتواند به طور صحیح عمل نماید ، انتخاب قطعاتی که امکان برقراری ارتباط با سیستم کنترل بالادست را داشته باشد و … از مواردی است که در اتوماسیون ماشین آلات می بایست رعایت گردد.

نصب و مونتاژ تابلوهای برق استاندارد شامل سخت افزار کنترلی و نیز تجهیزات قدرت ، برقراری ارتباط صحیح میان نرم افزار کنترلی/مانیتورینگ با تابلوهای کنترلی و نیز ارتباط آن دو با ماشین آلات فرآیند از مهمترین فعالیت های نصب و راه اندازی سیستم کنترل در پروژه های اتوماسیون صنعتی می باشد.

یک کارخانه در طی سالیان عملکرد خود ، نیاز به بهینه سازی تولید ، ارتقا سیستم کنترل بر اساس تجهیزات به روز ، افزایش سرعت و کیفیت تولید میباشد. بروزرسانی سیستم کنترل و برنامه نویسی PLC به مراتب فعالیتی تخصصی تر و سخت تر نسبت به راه اندازی سیستم کنترل می باشد. بروز رسانی شامل تعویض یا اصلاح سخت افزار کنترلی و نیز ارتقا نرم افزار کنترلی می باشد.

با توجه به تجربه فنی و فراوان شرکت پناپ در طراحی ، نصب و راه اندازی سیستم های کنترل و نیز استفاده از تجهیزات و قطعات مختلف از برندهای مطرح دنیا ، یکی از فعالیت های ما مشاوره در طراحی و انتخاب سیستم کنترل و نیز خدمات تخصصی در حوزه ی تعمیر و نگهداری تجهیزات می باشد.

در پیاده سازی اتوماسیون صنعتی بر روی یک خط تولید ، طراحی سیستم کنترل می باشد بدین معنا که با توجه به نیاز آن فرآیند و خواسته های کارفرما می بایست سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز برآورد شده و ارتباط بین آن ها طراحی گردد.

تابلو کنترل استاندارد ، محلی برای نصب تجهیزات کنترلی از جمله PLC ، HMI ، POWER SUPPLY و… می باشد. انتخاب صحیح متریال مناسب برای تابلوها ، نحوه ی مونتاژ استاندارد قطعات ، رعایت نکات مربوط به شرایط محیط صنعتی ، در نظر گرفتن تهویه مناسب ، رعایت سیستم ارت و اتصال به زمین ، نحوه ی صحیح وایرینگ ، لیبل گذاری و شماره گذاری صحیح و استاندارد و… از مواردی است که در تولید تابلوهای کنترلی می بایست رعایت گردد.

کنترل کننده منطقی برنامه پذیر یا همان پی ال سی PLC به عنوان مغز پردازشگر یک فرآیند صنعتی یا یک کارخانه می بایست توسط نیروی متخصص و باتجربه برنامه نویسی شود. هر گونه حالت طبیعی یا خاص که در یک فرآیند صنعتی رخ می دهد می بایست در عملیات برنامه نویسی PLC در پروژه های اتوماسیون صنعتی پیش بینی شود. تجربه و تخصص فنی کارشناسان شرکت پناپ این امکان را فراهم میکند که هر گونه پی ال سی PLC معتبر دنیا را بتوان برنامه نویسی و راه اندازی نمود.

آدرس: اصفهان بلوار دانشگاه صنعتی اصفهان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ساختمان شیخ بهایی واحد ۱۵۲

تلفن های تماس: ۰۹۰۳۲۲۲۷۱۱۷

آدرس ایمیل: info@siemensplus.ir